Beoordeeld met een 5,0 op Google
Vandaag besteld, morgen geleverd
Met en zonder machinist te huur
Volledig elektrisch

Service

Bij minikraan.nl staat service hoog in het vaandel. Als verhuurbedrijf van mini hijskranen van de merken Hoeflon en BG Lift, begrijpen we dat onze klanten de beste service en ondersteuning verwachten wanneer ze een machine bij ons huren.

Ons team van deskundige en ervaren professionals is er altijd om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste mini hijskraan voor hun specifieke project. We bieden advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke oplossing krijgen voor hun hijs- en hefwerkzaamheden. Dit omvat het bespreken van de specificaties van de machines en het adviseren van de beste manier om de machine te gebruiken voor maximale efficiëntie en veiligheid.

We bieden ook een efficiënte en professionele leveringsservice, waarbij we de mini hijskraan op de gewenste locatie afleveren en ophalen op een tijdstip dat het beste past bij de klant. We zorgen ervoor dat de machines in perfecte staat zijn wanneer ze bij de klant aankomen, zodat ze direct aan de slag kunnen.

Mochten er zich problemen voordoen tijdens het gebruik van de machine, dan kunnen klanten rekenen op onze 24/7 ondersteuningsservice. Ons team van experts is altijd beschikbaar om technische ondersteuning en oplossingen te bieden voor eventuele problemen.

Bezorging

Vandaag besteld,
morgen geleverd

Kraan

Met of zonder
machinist te huur

Elektrisch

Volledig
elektrisch

Minikraan

VRAAG DIRECT
EEN OFFERTE AAN

Vul ons formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een offerte.

OFFERTE AANVRAGEN
Service
Service
Service

Heeft u vragen over een van onze producten?

Neem dan contact met ons op!

Contact