Beoordeeld met een 5,0 op Google
Vandaag besteld, morgen geleverd
Met en zonder machinist te huur
Volledig elektrisch

Over ons

Welkom bij Minikraan.nl, een jong en ambitieus bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van mini hijskranen. Wij bieden een breed scala aan mini hijskranen van de merken Hoeflon en BG Lift die volledig elektrisch zijn en daardoor milieuvriendelijk en efficiënt in gebruik.

Bij Minikraan.nl geloven we dat onze machines een verschil kunnen maken voor onze klanten. Of het nu gaat om het hijsen van zware voorwerpen op moeilijk bereikbare plaatsen of het uitvoeren van bouwwerkzaamheden in krappe ruimtes, onze mini hijskranen zijn de ideale oplossing voor al uw hijs- en hefwerkzaamheden.

Ons team van ervaren en deskundige professionals staat altijd klaar om onze klanten te helpen bij het kiezen van de juiste machine voor hun project. Wij bieden advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke oplossing krijgen voor hun hijs- en hefwerkzaamheden.

Bij Minikraan.nl geloven we in transparantie en eerlijkheid, en we streven er altijd naar om de hoogste standaarden van klantenservice te bieden. We begrijpen dat onze klanten op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte machines, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze machines aan deze eisen voldoen.

Onze mini hijskranen worden regelmatig onderhouden en geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat zijn wanneer ze bij de klant aankomen. We bieden ook een efficiënte en professionele leveringsservice, waarbij we de machine op de gewenste locatie afleveren en ophalen op een tijdstip dat het beste past bij de klant.

Bij Minikraan.nl zijn we trots op onze machines en onze service, en we streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze machines en hoe we u kunnen helpen bij uw hijs- en hefwerkzaamheden.

Bezorging

Vandaag besteld,
morgen geleverd

Kraan

Met of zonder
machinist te huur

Elektrisch

Volledig
elektrisch

Minikraan

VRAAG DIRECT
EEN OFFERTE AAN

Vul ons formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een offerte.

OFFERTE AANVRAGEN
Over ons
Over ons
Over ons

Heeft u vragen over een van onze producten?

Neem dan contact met ons op!

Contact